CRISE DU COVID-19 : tout est mis en oeuvre pour vous accueillir dans les meilleures conditions d'hygiène et de sécurité.

L'hôtel sera ouvert et pourra vous accueillir à compter du 1er mai !

Un service de restauration sera assuré le matin pour le petit-déjeuner et le soir pour le dîner.

Le Pont-Neuf restaurant
Traditionnal cooking | Fresh products | 80 persons

Traditionnal restaurant

in Saint-Affrique

In the heart of Saint-Affrique city, come and meet Jérôme and his team with their traditionnal cooking, simple, generous, and homemade.

Capacity of 80 persons, all the staff of the Pont-Neuf welcome you for lunch and dinner with many formules for everybody, the daily menu at 13€, and other propositions on the card.

The restaurant is open daily from 12.30 to 2 pm for lunch and from 7.30 to 9.30 pm for dinner.

Our menus and formules menu le pont neuf

  • Buffet of starters (except week-end and bank hoolidays) 8,50€
  • Plate of charcuterie 9,50€
  • Roquefort omelette 8,50€
  • Roquefort cake 10.00€
  • Redpepper Tartine and his egg 11.00€
  • Red mulet tart 12,00€
  • Foie gras and onion chutney 14,50€
  • Goat cheese Bavarois 10.00€
  • Aveyronnaise salad 11,00€
    Salad, country ham, nuts, Roquefort
  • Hot goat cheese salad 11,00€
    Salad, goat cheese, potatoes
  • Gourmet salad 13,50€
    Salad, smocked duck magret, gizzards, foie gras
  • Our meats :
    • Aligot sausage 11,50€
    • Aubrac steak (200grs), french fries 13,50€
    • Forest Guinea fowl leg with his flambed juice 15.00€
    • Aveyron Grilled Gigot of lamb 17,50€
    • Offals of lamb, garlic, parsley 18,50€
    • Aubrac Faux-filet with Roquefort or green pepper sauce (250grs) 20,00€

All of our meats are from France (V.B.F.)

  • Our fish :
    • Trout filet in Roquefort croute 14,00€
    • Filet of sea bream, Marseille sauce 16,50€
    • Prawn with pesto 19,00€
  • Frozen Nougat 5,50€
  • "Crème brûlée" 5,00€
  • Chocolate cake and peacn nuts 5,50€
  • Entremet thyme apricot 6,00€
  • Profiteroles (3 choux) 8,00€
  • Gourmet coffee 6,50€
  • Ice-cream 2 bowls 3,50€
  • Ice-cream 3 bowls 4,50€

Savours : Vanilla, chocolate, fudge, strawberry, pear, blueberry, lemon,
rhum-grappefruit, coconut, pistachio, mint-chocolate, raspeberry, coffee, passion.

  • Plate of cheese 6,00€
  • Starter of the day or buffet of starters
  • Main course of the day
  • Cheese or homemade dessert
  • Plate of the day 8,50€
  • Plate of the day + gourmet coffee 13,00€
  • Buffet of starters + gourmet coffee 13,00€
  • Gourmet coffee 5,00€
  • ¼ of wine 2,70€
  • Mise en bouche
  • Red Mulet Tart
    or
    Homemade Foie gras and chutney of onions
    or
    Watercress soup and his scallops
    or
    Roasted quail with mushrooms and raspberry vinegar
  • Offals of lamb, garlic and parsley
    or
    Sea bream with Marseille sauce
    or
    Aubrac Faux-filet with Roquefort sauce
  • Plate of cheese
  • Homemade dessert
  • "Moelleux" of Roquefort
    or
    Charcuterie plate
    or
    Pumpkin soup with creamy sauce
    or
    Buffet of starters (except on week-end and bank holidays)
  • Trout filet in Roquefort croute
    or
    Grilled lamb gigot from Aveyron
    or
    Duck parmentier
    or
    Pig feet grilled with the Rodez cheese

  • Plate of cheese
    or
    Homemade dessert
  • Plate of raw vegetables or plate of charcuterie
  • Meat or fish with vegetables or french fries
  • Bowl of ice cream or homemade dessert
  • Coca Cola (20cl) 3,20€
  • Orangina (20cl) 3,20€
  • Schweppes (25cl) 3,20€
  • Coca Cola light (33cl) 3,20€
  • Fruit juices (20cl) 3,20€  Orange, Pineapple, Apple, Apricot, Tomato
  • Badoit Red (33cl) 3,20€
  • Limonade (33cl) 3.20€
  • Sirup  2,00€
  • Coffee 1,80€
  • Large coffee 3,00€
  • Tea 3,00€
    Nature, Bergamote, Fudge, Green, Red fruits
  • Infusions 3,00€
  • Hot chocolate 3,00€
  • Sparkling : 50cl 100cl
    Badoit, San Pellegrino, Eau de Perrier 3,00€ 4,00€
  • Still:
    Vittel 3,00€ 4,00€
  • Homemade apperitif 4,00€
  • Ricard, 51, or Casanis (2cl) 1,80€
  • Martini red or white (5cl) 3,50€
  • Suze or Salers (5cl) 3,50€
  • Whisky 6,00€
  • Muscat from Frontignan Domaine "Le Mas de Madame" (5cl) 3,50€
  • Porto (5cl) 3,50€
  • Peach aperitif (5cl) 3,50€
  • Figus aperitif (5cl) 3,50€
  • Kir mousseux (10cl) 3,50€  Blueberry, peach, chestnut
  • Glass of wine (15cl) 4,00€
  • Draft beers :
    Jupiler 5,2% (25cl) 3,00€, (50cl) 6,00€
    Leffe blonde 6,2% (25cl) 4,20€, (33cl) 4,70€
  • Bottle :
    White Hoegararden 4,9% (33cl) 4,00€
    Chouffe 8% (33cl) 4,80€
    Trappiste Orval 6,2% (33cl) 4,80€
    Chimay Blue 9% (33cl) 4,80€
  • Cognac, Armagnac, Calvados, Rhum 40% (5cl) 5,00€
  • Eau de vie pear or cherry plum 40% (5cl) 5,00€
  • Get 27 green 21%, Get 31 white 24% (5cl) 4,00€
  • Scottish Scapa Single malt 40 % (5cl) 8,50 €
  • Scottish Tormore distellary Single malt Speyside 48% (5cl) 11,00 €
  • Scottish Aberlour A’Bunadh Single malt Speyside 60.1% (5cl) 12,00 €
  • Japan Hibiki suntory 43%(5cl) 10,00 €
  • Scottish Lagavulin Single malt 43%(5cl) 12,00 €
  • Scottish Kilchoman Single malt 46 %(5cl) 9,00 €
  • Our selection "Le Cellier du Pic" : 
    • AOP Languedoc Devois de Perret Rouge ou rosé 14.00€ (75cl)
  • Our crush :
    • AOP Costières de Nîmes, Mas de Bressade Rouge 16,00€ (75cl)
    • AOP Pic Saint Loup, La Bergerie de l’Hortus rouge 30,00€ (75cl)
    • AOP Languedoc Château d’Assas Réserve rouge 28,00€ (75cl)
    • AOP Languedoc Domaine de Jordy Tradition rouge 13.00€ (50cl) / 16,00€ (75cl)
  • Our red wines :
    • AOP Saint Saturnin, Le Cloché 13,50€ (75cl)
    • AOP Côtes de Millau, Domaine du Vieux Noyer ORGANIC 12,50€ (50cl) / 14,50€ (75cl)
    • AOP Faugères, Domaine de Ballicioni 17,00€ (50cl) / 21,00€ (75cl)
    • AOP Faugère Château de la Liquière ORGANIC 25,50€ (75cl)
    • AOP Gaillac Château Clément Termes 16,00€ (75cl)
    • AOP Marcillac, Domaine de Limagne Carles-Gervas 18,50€ (75cl)
  • Our rosés: 
    • AOP Faugères, Domaine de Ballicioni 16,50€ (75cl)
    • AOP Gaillac, Château Clément Termes 13,00€ (50cl) / 15,50€ (75cl)
    • Domaine de Bassac, cuvée Armonia ORGANIC 15,50€ (75cl)
    • AOP Languedoc, Domaine de l’Hortus 28,00€ (75cl)
  • Our white wine
    • AOP Picpoul de Pinet l’Ormarine 14,00€ (50cl) / 17,50€ (75cl)
    • IGP Pays d’Oc, Domaine de Grezan Chardonnay 20,00€ (75cl)
  • ... A sweet white ?
    • Domaine d’En Ségur, Sauvignon d’Or
      Glass 4,00€
      Bottle 16,00€
  • Marie Demets
    Flûte 8,00€
    Bottle 43,00€

"Règlement (U.E.) N°1169/2011 dit règlement INCO Allergènes" :
« A written list with all  the allergens is available on asking. »

"To much alcool is bad for your health, drink with moderation."

Aveyron's traditionnal cooking 
with fresh and local products

The meals are done with fresh products, for some of them from local producers. Traditionnal courses of the region like "aligot", "ségala" veal or the lamb shoulder cooked 10 hours.

You can also enjoy and taste some cheeses like Roquefort cheese. 7 caves of producers are still doing this famous cheese, we work most of the time with "le Vieux Berger" and "Roquefort Société".

A lovely wine's card is also purposed, with also a selection of local producers : "côtes de Millau", "médoc," "Gaillac"

Private and professional events in Saint-Affrique

At the hotel-restaurant "Le Pont-Neuf", you can also organise your private events as birthday party, baptism, wedding but also your professional lunch, dinner, or workshop.

Jérôme is here to help you choose the right formule and organise it.

360° view of one of the restaurant room

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